Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@00:24:17 GMT

همه چیز درباره سجده سهو و نحوه خواندن آن

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۳۳۶۲

همه چیز درباره سجده سهو و نحوه خواندن آن

خبرگزاری میزان- چگونگی خواندن سجده سهو را در این خبر بخوانید.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، گاهی اوقات، فرد نمازگزار، سهوا دچار اشتباهی می‌گردد که بر او واجب است پس از نماز سجده سهو بجای آورد که در این مطلب، موارد وجوب سجده سهو و چگونگی انجام آن را بخوانید:

موارد واجب شدن سجده سهو:

1- هنگامی که در بین نماز، سهواً حرف بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2- هنگامی که یک سجده را فراموش کند.

3- هنگامی که در نماز چهار رکعتى بعد از سجده دوّم شک کند که چهار رکعت خوانده یا پنج رکعت.

4- در جایى که نباید در نماز سلام دهد، مثلًا در رکعت اول سهواً سلام بدهد.

5- آن جا که تشهد را فراموش کند.

شیوه انجام سجده سهو:

دستور سجده سهو به این صورت است که بعد از سلام نماز فورا نیت سجده سهو کند و پیشانی را به چیزی که سجده بر آن صحیح است بگذارد و بگوید: « بسم الله و بالله و صلی الله علی محمد و آله» یا «بسم الله و بالله اللهم صلی علی محمد و آل محمد»، ولی بهتر است بگوید «بسم الله و بالله السلام علیک ایها النبی و رحمة الله و برکاته» بعد باید بنشیند و دوباره به سجده رود و یکی از ذکرهایی را که گفته شد بگوید و بنشیند و بعد از خواندن تشهد سلام دهد.

باید توجه داشت برای حرفی كه از آه كشیدن و سرفه پیدا می‎گردد، سجده سهو واجب نیست، ولی اگر سهوا عبارت «آخ» یا «آه» بگوید، باید سجده سهو نماید، و هم‌چنین نمازگزار باید بداند که اگر چیزی را كه غلط خوانده دوباره بطور صحیح بخواند، برای دوباره خواندن آن سجده سهو واجب نیست.

 منبع: باشگاه خبرنگاران 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) شامگاه چهارشنبه 19 اردیبهشت در نشست شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که در بغداد برگزار شد، درباره تهدیداتی که امروز در دین اسلام وجود دارد اظهار داشت: برخی افراد مفهوم اسلام را دگرگون می کنند مثل تفکر داعشی که به عنوان یک خطر محسوب می شود.
 
وی به تهدید دوم یعنی اسلام لیبرال اشاره کرد و گفت: اسلام لیبرال در صدد است برای احکام شریعت جایگزین قرار دهد، مثلا در انگلستان به هنگام اقامه نماز جماعت، علاوه بر خواندن نماز به زبان عربی، آن را به انگلیسی هم می خوانند.
 
رمضانی تهدید سوم که توسط عده ای از روشنفکران ارائه شده، را اسلام رحمانی عنوان کرد و گفت: این اسلام رحمانی نباید در برابر مقاومت قرار بگیرد بلکه باید در کنار آن باشد زیرا مقاومت بستر انتشار رحمت الهی است.
 
وی افزود: واژه دیگر صلح مطلق است که ما در آیات و روایات به هیچ وجه صلح مطلق نداریم مثل برخی کشورها که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند. در صورتی که صلح عادلانه صحیح است و علمای ما باید این را تبیین سازند.
 
رمضانی در ادامه از کرامت به عنوان یک اصل ایجابی و از ظلم به عنوان یک اصل سلبی نام برد و افزود: امیدواریم بتوانیم اسلام جاوید را که پاسخگوی تمام پرسشهای فکری و اخلاقی و عملی است، به اجرا درآوریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند
  • اجتماع بزرگ دختران دانشجو در حرم حضرت معصومه(س) + تصاویر
  • «جشن و محفل قرآنی ستاره ها» در قم برگزار می شود
  • حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها نقش جدی در جریان زیارت داشتند
  • ویژه برنامه‌های روز اول دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)
  • بازدید از موزه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رایگان شد
  • اعزام سفیران کریمه اهل بیت(س) به سراسر کشور در دهه کرامت
  • ۴۰ کاروان «سفیران کریمه» به نقاط مختلف کشور اعزام می شوند
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید